Hledat
Úvod > O nás > Blog > Detail blogu Krabí festival

Krabí festival

V červnu jsme uspořádali nezapomenutelný event plný lahodných zážitků a exotických dobrodružství. Úvodním zážitkem byl už uvítací drink, kdy hosté mohli ochutnat osvěžující kokosové ořechy a další lahodnosti. Vrcholem večera byl výklad vaření krabů, který představil Lukáš Jeništa, lektor z největší školy vaření Chefparade. S neuvěřitelným nadšením nám ukázal, jak se krabi připravují – od lovu až po samotnou konzumaci. Hosté se dozvěděli všechny tajemství krabích pochoutek a mohli si sami vyzkoušet vynikající ochutnávku.

    

Následovala plavba po Vltavě na motorových člunech ve skupinách, kde každý mohl užívat pohled na krásy Prahy z říční perspektivy. Poté se hosté odebrali do restaurace, kde je čekalo další jídlo a nápoje z mořských mořské i jiných specialit. Na terase byla ochutnávka karibských rumů, která završila chuťový zážitek.

Atmosféru celého večera umocňovala skupina „Carisma", která hrála příjemnou latinsko-americkou hudbu. Návštěvníci se tak mohli nechat unášet rytmickými tóny.

    

Jedním z vrcholů večera byla ukázka tance od Veroniky Lálové, mistryně ČR v párové i sólo salse. Její talent a vášeň pro tanec přivedly do sálu energii a vzrušení. Veronika je držitelkou mezinárodní třídy v latinsko-amerických a standardních tancích a dokonce i získala prestižní pozici múzy na karnevalu Rio de Janeiro v roce 2020.

    

Tento nezapomenutelný event přinesl pro naši i firmu a naše významné klienty nejen neuvěřitelné chutě a zážitky, ale také vytvořil atmosféru plnou vášně pro kulinářství, hudbu a tanec.

 

Copyright © 2024 MORIS design s.r.o.